fecunmed-1_0_3

És un centre altament especialitzat, ja que tota l’activitat assistencial de FecunMed es centra en l’estudi, el diagnòstic i el tractament de l’esterilitat i la infertilitat. És per això que FecunMed està format per un equip multidisciplinari preparat específicament, constituït per professionals amb anys d’experiència en els camps de la ginecologia, andrologia, biologia de la reproducció, anestèsia, infermeria, consell genètic i suport psicològic.

El nostre objectiu primordial és treballar per ajudar a moltes dones i parelles a complir el seu somni de ser pares. Oferim un diagnòstic individualitzat, meticulós i de qualitat, així com els millors resultats en l’aplicació de les tècniques de reproducció assistida, gràcies a la incorporació dels últims avenços mèdics i la tecnologia més puntera. I juntament amb l’excel•lència tècnica i científica dels professionals, el personal de FecunMed tenim com a ideari oferir un tracte personalitzat i una atenció altament individualitzada.

Volem sentir-nos prop de les persones que arribeu a FecunMed, per comprendre la vostra problemàtica global i fer-vos més fàcil el pas pel nostre centre. Apostem per una Medicina que prioritzi la humanitat.

FecunMed disposa de la certificació de qualitat ISO 9001:2008 i de la certificació SEP – Sanidad Excelente Privada. Aquestes dues certificacions garanteixen una gestió total de qualitat per tal d’avalar la màxima eficàcia en els nostres procediments i la màxima satisfacció dels nostres pacients. Mitjançant els despatxos mèdics de FecunMed a Manresa, ens apropem a tu.